Överst.blogg.se

Bilder från livet

Kanske...

Kategori: Helena

... Sista barnfria helgen på väldigt länge?

Nästa helg kommer grabbarna. De stannar i två veckor <3 Lea är här varannan vecka (som sig bör) Skatten i magen lever om, livmodern tränar sig ordentligt med sammandragningar.

Min föraning är att skatten i magen är en otålig individ, som tänker komma ut tidigare än planerat.

Kanske var detta sista, helt barnfria helgen, på mycket länge?

Vi nyttjade den genom att pyssla om varandra. Jag är så lyckligt lottad att ha en underbar man vid min sida. Han gör bokstavligt talat ALLT här hemma. Vi har inte samma preferenser gällande vissa "lägstanivå" intervaller, men vad gör det? Som jag brukar se det... I mitt tidigare liv, var städning en stor del av vardagen. Så är det inte längre. Nu städas det först då smutsen syns, inte för att den kanske ligger där om någon dag "och bäst att göra det i förebyggande syfte". Gardinerna rollas inte rutinmässigt med klädvårdsrulle och hör och häpna... Strumporna kan ligga i oordning i lådan!

Denna helg har gett mig nya kunskaper, ny insikt och framförallt mycket mys.

Jag har insett att livet ibland är rättvist! Just nu upplever jag en enda lång semester. Jag överraskade Torgeir med ett litet evenemang på lördagskvällen, hade pratat med hotellpersonalen om att få det finaste rummet de kunde erbjuda... Klart man ska skämma bort, om man kan :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: